fbpx

BRYLLUP & FORLOVELSE

PÅ FRIERFØDDER

Skal du fri og ned på knæ?

Går du med tanken om at fri, men ved ikke helt ved hvilken type forlovelsesring du skal vælge, hvad eller hvordan det ske? Så lad dig inspirere af et særligt lille udvalg af ringe, som vi har samlet her på siden. Når ringen er fundet, kommer alle idéerne til det perfekte frieri oftest også.

Du finder naturligvis de traditionelle ringe med diamanter og andre ædelsten, som oftes symboliserer kærlighed, og som gerne bliver købt til at fri med, men også ganske unikke designs uden ædelsten. 

Er du stadig i tvivl, er vi gerne behjælpelig med at finde din helt specielle forlovelsesring.

Herunder kan du se et udvalg af vores smukke forlovelsesringe. Du finder både røguld og hvidguld med de flotteste brillanter. 

Har du spørgsmål til forlovelsesringe, så kontakt os endelig. 

Den perfekte vielsesring

Den klassiske vielsesring vi kender idag menes at være opstået omkring Nilen i det oldgamle Egypten. Her var materialet siv der blev flettet, og selve formen, altså en rund ubrudt cirkel symboliserede uendelig og udødelig kærlighed. 

Siden da har der været vielsesringe i mange forskellige kulturer, med mange forskellige betydninger, materialer og udformninger. Ringene som vi ser i dag stammer fra kristendommens indtog. I Danmark begyndte man så småt under Vikingetiden at benytte vielsesringe, så herhjeme har vi mere end 1000 års tradition med ægteskab og ringe.

Traditionelt set er de fleste vielsesringe runde og uden udsmykninger. Dette koncept kaldes for en båndring, men idag ser man flere og flere unikke vielsesringe med designs, ædelsten, kombinerede ædelmetaller osv.

Derfor er det vigtigt at vælge en rigtig vielsesring, som både gør din partner glad men som også kan bruges i dagligdagens gang, uden at den generer. Og netop af praktiske årsager mener nogle historikere man bærer ringen på ringfingeren. På denne finger er ringen mindst muligt i vejen når man skal arbejde med hænderne i hverdagen. 

Herunder kan du se et udvalg af vores vielsesringe. Har du spørgsmål til vielsesringe eller andre elementer omkring ringe, så kontakt os endelig.

SPAR 10% PÅ DIT FØRSTE KØB MED RABATKODEN:

guldcentret10

 

You have Successfully Subscribed!