fbpx

Persondatapolitik

 

Hos Guldcentret prioriterer vi datasikkerhed og fortrolighed højt. Nærværende persondatapolitik fastlægger klare retningslinjer for vores måde at behandle dine personoplysninger på.
I det følgende redegøres for, hvordan vi anvender de personlige oplysninger, som du efterlader og/eller afgiver, når du besøger vores hjemmeside, samt når du anvender de forskellige tjenester på vores hjemmeside.

1. Dataansvarlig og kontaktoplysninger
Denne hjemmeside er drevet og ejet af:
Guldcentret ApS.
Brødregade 2
8900 Randers
CVR.: 37486817
Tlf.: 86428145
Email: guldcentret@yahoo.dk

2. Indsamling af personoplysninger
Du vil altid blive informeret i forbindelse med indsamling af personlige oplysninger om dig. De personoplysninger, som vi indsamler, kan for eksempel omfatte dit navn, din e-mailadresse, din privatadresse, dit telefonnummer og lignende identifikationsoplysninger, oplysninger om et fysisk køb i butikken, online køb og om din navigation på hjemmesiden.

Indsamling af dine personoplysninger sker typisk i ét eller flere af nedenstående tilfælde:

• Når du bestiller en vare i butikken.
• Når du indleverer en vare til reparation eller reklamation.
• Når du sælger ”gammelt guld” til os.
• Når du køber en vare online på www.guldcentret.dk.
• Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev.
• Når du deltager i en af vores konkurrencer eller events.

3. Anvendelse af personoplysninger

Personoplysninger indsamles og anvendes til følgende formål:

• Holde styr på bestillinger og indleverede varer.
• Gennemførelse af ordre i vores webshop.
• Tilmelding til nyhedsbrev.
• Deltagelse i konkurrencer eller andre events.
• Fremsendelse af andet markedsføringsmateriale, herunder invitationer til events.
Vi gør opmærksom på, at brug af dine personoplysninger til fremsendelse af markedsføringsmateriale kun finder sted, såfremt du forinden har afgivet dit udtrykkelige samtykke.
Guldcentret fører statistik over, hvilke områder af websitet vores brugere besøger samt hvilke produkter, der er brugernes foretrukne. Disse data indeholder ikke personoplysninger. Ved hjælp af de indsamlede data opnås kendskab til brugernes anvendelse af websitet. Denne information bruges til at forbedre hjemmesiden.
Vi kan ikke se, hvor du kommer fra eller surfer hen på Internettet, når du forlader vores site.
Vi sælger ikke eller på anden måde videregiver information om vores brugers brug og navigation på vores webside, og vi sælger eller videregiver ikke dine købsinformationer til tredjepart.

4. Videregivelse til andre dataansvarlige
Dine personoplysninger videregives ikke til en tredjepart uden din tilladelse. Oplysninger til brug for vareleverance videregives dog til anvendte fragtfirma, Postnord e. lign.
Det kan endvidere under visse omstændigheder og i henhold til lovgivningen være nødvendigt at videregive oplysninger til offentlige myndigheder eller politiet. Eksempelvis kan oplysninger videregives til politiet i tilfælde af mistanke om kreditkortsvindel.
I tilfælde af omstrukturering eller helt eller delvist salg af virksomheden vil en eventuel videregivelse i en sådan forbindelse ske i overensstemmelse med den til enhver tid gældende lovgivning for behandling af personoplysninger.

5. Sletning af personoplysninger

Vi sletter dine personoplysninger, når vi ikke længere har behov for at behandle dem til opfyldelsen af et eller flere af de formål, som fremgår ovenfor af pkt. 3, eller når de ikke længere er nødvendige til opfyldelse af lovgivningskrav.
Smykke- og ur-poser med oplysninger om bestillinger, graveringer, reklamationer o. lign. gemmes i 2 år (reklamationsperioden), hvorefter de destrueres

6. Sikkerhed

Vi har implementeret sikkerhedsforanstaltninger til sikring af, at vores interne procedurer lever op til vores høje sikkerhedspolitiske standarder. Vi bestræber os således bedst muligt på at beskytte kvaliteten og integriteten af dine personlige oplysninger.

7. Dine rettigheder
Du er til enhver tid berettiget til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, dog med visse lovbestemte undtagelser. Du har endvidere ret til at gøre indsigelse mod indsamlingen og mod den videre behandling af dine personlige oplysninger. Du har herudover også ret til at få berigtiget eller slettet dine personlige oplysninger efter reglerne herom. Du har desuden ret til at få udleveret oplysninger om dig selv, som du har givet til os.

8. Tilbagekaldelse af samtykke
Du kan til enhver tid tilbagekalde eventuelle samtykker, som du måtte have afgivet. Vi vil herefter slette dine oplysninger. Hvis du ønsker at tilbagekalde dit samtykke, kan du kontakte os på guldcentret@yahoo.dk.

9. Links til andre websites mv.
Vores hjemmeside kan indeholde links til andre websites eller til integrerede websites. Vi er ikke ansvarlige for indholdet af andre selskabers websites eller deres praksis i forbindelse med indsamling af personlige oplysninger. Når du besøger andre websites, opfordres du til at læse indehaverens politik med hensyn til beskyttelse af personlige oplysninger samt andre relevante politikker.

10. Ændringer af oplysninger mv.
Hvis du ønsker, at vi opdaterer, ændrer eller sletter personlige oplysninger, som vi har registreret om dig, ønsker at få adgang til de personoplysninger, der behandles om dig, eller hvis du har spørgsmål til ovenstående retningslinjer, kan du rette henvendelse til os på guldcentret@yahoo.dk, eller på tlf. 86428145.

11. Klageadgang
Hvis du ønsker at klage over behandlingen af dine personlige oplysninger, kan du kontakte os via e-mail, telefon eller i butikken. Du kan også kontakte Datatilsynet, Borgergade 28, 5., 1300 København K.

SPAR 10% PÅ DIT FØRSTE KØB MED RABATKODEN:

 

 

guldcentret10 

 

You have Successfully Subscribed!